ATLANTIC Hotel Wilhelmshaven
Covid-19 – "current information":
We are open again since January 11th, 2021.
Unfortunately, we still have to ask you to refrain from tourist overnight stays until March 07th, 2021.
Last update: 12 February 2021
u Event Sales Department Y + 49 (0) 4421 77338-162 h veranstaltung.ahw@atlantic-hotels.de
ATLANTIC Hotel Wilhelmshaven Event Sales Department Jadeallee 50 26382 Wilhelmshaven
If you would like to enjoy lunch and dinner in addition to your meeting package or for a celebration, we offer a multi-course menu for groups of 10 or more. From 25 persons, we recommend a buffet for your event. You can find some menu and buffet suggestions below.
As a welcome accompaniment to a reception or as an attractive alternative to the set meals during your event – you can mix and match your own finger food buffet. You can also think of a combination of set course, buffet and finger food.
Bunter Salat mit gerösteter Hähnchenbrust
in ATLANTIC Dressing
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Schweinerücken am Stück gegart im Kräutermantel
auf jungen Kartoffeln und Zucchini-Kirschtomaten-Gemüse
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Honig-Apfelschnitte mit Vanilleschaum und Kalamansisorbet
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Mousse au Chocolat
36,00 € pro Person
Kalte Snacks
Kleine Brot-Happen mit vegetarischem oder herzhaftem Belag: 2,50 €
Tandori-Hähnchen auf Cole Slaw: 3,00 €
Matjesfilet auf Pumpernickel : 3,00 €
Crevettencocktail: 3,50 €
Warme Snacks
Mini-Quiche Lorraine mit verschiedenen Füllungen: 3,00 €
Gefüllte Blätterteigtaschen: 3,00 €
Mini-Pizza mit verschiedenen Auflagen: 3,00 €
Canapés
Frischkäse mit Radieschen und Kresse: 3,00 €
Schweinebraten mit Remouladesauce: 3,00 €
Putenbrustschinken mit grünem Spargel: 3,00 €
Geräucherte Forelle mit Gurkenrelish: 3,00 €
Katenrauchschinken auf Pumpernickel
Schrimpcocktail
Gerauchter Lachs mit Honig-Senf
Verschieden marinierte Heringe
Gebeizter Rücken vom Landschwein auf mariniertem Kohl
Gefüllte Kalbsröllchen
Buntes Salatbuffet
Rustikale Brotauswahl mit Dips
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Friesische Fischsuppe
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Schweinefilet mit Rotwein-Schalotten-Sauce
Kalbsragout mit Pilzen
Lachs-Schnitte mit Speckstippe
Gemüsestrudel mit Creme Fraîche
Bratkartoffeln, Boullionkartoffel & Rübengratin
Gemüse vom Markt
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Tonkabohnen-Creme-Brûlée mit Beerenragout
Schokoladen-Panna-Cotta
Apfelkuchen mit Vanilleschaum
Gâteau von der Vollmilchschokolade
Kokosgelee mit Ananasragout
42,00 € pro Person
Smoked country ham on pumpernickel bread
Shrimp cocktail
Smoked salmon with honey mustard
Variety of marinated herrings
Pickled backs of country pork on marinated cabbage
Stuffed veal rolls
Colourful salad buffet
Choice of rustic breads with dips
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Frisian fish soup
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Fillet of pork with a shallot & red wine sauce
Veal ragout with mushrooms
Salmon fillets with bacon sauce
Vegetable strudel with crème fraîche
Fried potatoes, bouillon potatoes and beet gratin
Market vegetables
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Tonka bean crème brûlée with berry ragout
Chocolate panna cotta
Apple pie with vanilla foam
Gâteau of whole milk chocolate
Coconut jelly with pineapple ragout
42,00 € per person
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