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\\\ ATLANTIC GRAND HOTEL BREMEN \\\ Regards \\\ Two 2016 \\\\\\\ - \\\ ALL THE 2016/17 HIGHLIGHTS \\\\\\\

Regards Entspannt feiern: Weihnachten und Silvester im ATLANTIC Grand Hotel Bremen Celebrate in a Relaxed Atmosphere: Christmas and New Year’s Eve at the ATLANTIC Grand Hotel Bremen 2016 Highlights 2017 Heiligabend-Menü The Christmas Eve Menu \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 24.12.2016 Das Restaurant alto serviert ein kulinarisches Weihnachtsgedicht mit bis zu fünf Gängen. Zum besinnlichen Feiern mit der Familie oder Freunden, vor oder nach der Bescherung. 1. Gang: Geräuchertes Garnelentatar mit geröstetem Haselnussbrot, Limetten- Crème-Fraîche und Frisée-Feldsalat 2. Gang: Maronencrèmesuppe mit Ras-el-Hanout-Popcorn 3. Gang: Rote-Bete-Seeteufel mit Kohlrabi-Estragon-Ragout, Rosenkohl und Lardoschaum 4. Gang: Brust und Keule von der Ente mit Kartoffelklößen, Blaukraut und Bratapfel 5. Gang: Gâteau von Schokolade und Spekulatius, Granatapfel, Tannen-Honig-Eis Pro Person: 69,00 EUR (komplett 5 Gänge) 63,00 EUR (4 Gänge ohne Maronencrèmesuppe) 51,00 EUR (3 Gänge ohne Maronencrèmesuppe und Seeteufel) Öffnungszeiten Heiligabend: 18 bis 21 Uhr. Reservierung erforderlich. The alto restaurant will be serving a culinary Christmas delight of up to five courses. For a joyous celebration with your family or friends, before or after you exchange gifts. 1st course: Smoked prawn tartare with toasted hazelnut bread, lime crème fraîche and frisée lamb’s lettuce 2nd course: Cream of chestnut soup with ras el hanout popcorn 3rd course: Beetroot monkfish with kohlrabi and tarragon ragout, Brussels sprouts and lardo foam 4th course: Breast and thigh of duck with potato dumplings, red cabbage and baked apple 5th course: Gateau of chocolate and spekulatius, pomegranate and pine honey ice cream Price per person: EUR 69.00 (5 courses) EUR 63.00 (4 courses, without cream of chestnut soup) EUR 51.00 (3 courses, without cream of chestnut soup and monkfish) Christmas Eve opening hours: 6.00 p.m. – 9.00 p.m. Reservation required. Weihnachtsbrunch Christmas Brunch \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 25. + 26.12.2016 Schenken Sie Ihren Liebsten die köstliche Vielfalt des alto-Weihnachtsbuffets in ent- spannt-festlicher Atmosphäre und mit einem kostenlosen Kinderprogramm. Es erwartet Sie ein Fest der Genüsse – von hausgemachten Marmeladen und frischen Salatvaria- tionen über Heilbuttpralinen bis zu leckeren Desserts. Highlight ist die Live-Cooking- Station für den Hauptgang. Ob Gans, Lachs oder Rind – hier wird jeder Leckerbissen frisch für Sie tranchiert. Pro Person 49,00 EUR (inkl. Begrüßungs-Prosecco, Kaffee, Tee, Wasser und Säfte), Kinder bis 6 Jahre frei, bis 12 Jahre 25,50 EUR. Öffnungszeiten: 12 bis 15 Uhr. Reservierung erforderlich. 25.+26.12.2016 Experience a mouth-watering variety of culinary delights at the alto Christmas buffet – in a relaxed, festive atmosphere, and with free children’s entertainment. A celebration for the senses awaits you – from home-made jams and fresh salads to halibut pralines and delicious desserts. The live cooking station for the main course is a real highlight. Be it goose, salmon or beef – every delicacy is sliced fresh for you here. Price per person: EUR 49.00 (including welcome glass of prosecco upon arrival, coffee, tea, water and juice) Children up to 6 years old free, up to 12 years old EUR 25.50. Opening hours: 12.00 p.m. – 3.00 p.m. Reservation required. \\\ Fortsetzung auf der Rückseite \\\\\\\ \\\ Continued overleaf \\\\\\\

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