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\\\ ATLANTIC GRAND HOTEL BREMEN \\\ Regards \\\ Two 2016 \\\\\\\ - \\\ ALL THE 2016/17 HIGHLIGHTS \\\\\\\

*Pro Person im Comfort-Doppelzimmer. Per person in a comfort double room. THE GRAND FINAL: Silvester in den Goldenen Sälen THE GRAND FINALE: New Year’s Eve in the Golden Halls \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 31.12.2016 Eine Riesen-Silvesterparty mit Stil, Charme und der besten Musik der Stadt: „Houserocker“-DJ Sebastian LPC, DJ Choco und Jan Helmerding bringen die histo- rischen Räumlichkeiten an der Böttcherstraße zum Beben. Und wer es etwas ruhiger mag, findet überall ein Plätzchen, um sich vom letzten Tanz zu erholen. Pro Person 37,00 EUR (inkl. 1 Glas LANSON Champagner). Einlass ab 21 Uhr. Kartenvorverkauf an allen bekannten Vorverkaufsstellen von CTS Eventim und BTZ sowie im ATLANTIC Grand Hotel. A huge New Year’s Eve party with style, charm and the best music the city has to offer: “Houserocker” DJ Sebastian LPC, DJ Choco and Jan Helmerding are set to rock the historic rooms in Böttcherstraße. And anyone who wants a quieter time can always find somewhere to recover from the last dance. Price per person: EUR 37.00 (including 1 glass of LANSON Champagne) Entry from 9.00 p.m. Advance ticket sales at all the usual CTS Eventim and BTZ booking offices, as well as at the ATLANTIC Grand Hotel. Die wilden Zwanziger: Silvester in der Roof Lounge The Roaring Twenties: New Year’s Eve in the Roof Lounge \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 31.12.2016 Hoch oben auf dem ATLANTIC Grand Hotel startet eine glamouröse Silvester- Zeitreise in die Zwanzigerjahre des letzten Jahrhunderts – mit tanzbaren Jazz- und Swingklassikern vom Metropol Ensemble sowie einem berauschenden Blick über Bremen. Alle Gäste sind eingeladen, sich im Stil der Zeit zu kleiden. Kleiner Anreiz: das schickste Kostüm wird prämiert! Passend zum Motto serviert Küchenchef Daniel Otto ein spektakuläres 6-Gänge-Menü. Empfang an der Austernbar Livestation: Sylter Royal mit Chesterbrot und Zitrone 1. Gang: Tataki und Carpaccio vom Kalb mit Dijon-Senf-Mayonnaise, Perigord-Trüffel und Kikuna-Salat 2. Gang: Fasanen-Consommé mit Morchel-Ravioli, Fasanenklößchen und grünem Mini-Spargel 3. Gang: ½ Bretonischer Hummer, Süßholz-Koriander-Sud, Blutorangen, Avocadocrème und Eiskraut 4. Gang: Limettensorbet und Champagner 5. Gang: Geschmorter Tafelspitz und Rinderfilet von Creekstone Farms, Kansas, USA, mit Flusskrebs-Blumenkohlragout, Erbsenpüree, Gewürzbirne und Sauce Romanov 6. Gang: Trüffel-Honig-Panna-Cotta und Schokoladen-Moelleux mit Ingwer-Eis Pro Person 199,00 EUR (6-Gänge-Menü inkl. Partyprogramm, Livemusik, LANSON Champagner und weiterer Getränke) Beginn: 19 Uhr. (Wer möchte, kann nach 1 Uhr kostenfrei auf der Silvesterparty THE GRAND FINAL in den Goldenen Sälen weitertanzen.) Ticketvorverkauf im ATLANTIC Grand Hotel. 31.12.2016 Right at the top of the ATLANTIC Grand Hotel, a journey through time to the glamorous 1920s will take place on New Year’s Eve. With jazz and swing classics to dance to from Metropol Ensemble and a heady view over Bremen. All guests are invited to dress in the style of the time. And a little incentive: The snazziest costume will win a price. Befitting the occasion, head chef Daniel Otto will be serving a spectacular 6-course menu. Reception: Oyster bar live station – Sylter Royal with Chester bread and lemon 1st course: Tataki and carpaccio of veal with Dijon mustard mayonnaise, Perigord truffles and Kikuna salad 2nd course: Pheasant consommé with morel ravioli, pheasant dumplings and green mini asparagus 3rd course: ½ Breton lobster, iquorice and coriander broth, blood oranges, avocado cream and Cape fig 4th course: Lime sorbet and champagne 5th course: Braised prime boiled beef and fillet of beef from Creekstone Farms, Kansas, USA, with crawfish and cauliflower ragout, pea purée, spiced pear and Romanoff sauce 6th course: Truffle-honey panna cotta and chocolate moelleux with ginger ice cream Price per person: EUR 199.00 (6-course menu including a party programme, live music, LANSON Champagne and other drinks) Start: 7.00 p.m. (anyone who wants to keep dancing after 1.00 a.m. can do so free of charge at THE GRAND FINALE New Year’s Eve party in the Golden Halls). Advance ticket sales at the ATLANTIC Grand Hotel. Silvester in der Almhütte New Year’s Eve in the Almhütte \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 31.12.2016 Die Almhütte im Hofgarten des ATLANTIC Grand Hotels lädt zur größten Sause des Jahres ein. Für Stimmung sorgen das original alpenländische Ambiente, die besten Après-Ski-Hits und natürlich die Gäste selbst. Das beste Trachten-Outfit gewinnt einen Preis. Zur Stärkung serviert Küchenchef Daniel Otto ein ebenso exklusives wie zünftiges 4-Gänge-Menü. 1. Gang: Brotzeitplatten zum Teilen 2. Gang: Waldpilz-Consommé mit Pfefferroyal, Steinpilzravioli und Wurzelgemüse 3. Gang: Geschmorter Rinderschaufelbraten, geschmolzene Schalotten, Breznknödel, Rahmwirsing und reduzierte Schwarzbier-Honig-Sauce 4. Gang: Mandel-Nougat-Mousse-Terrine mit hausgemachtem Walnuss-Eis und Mandarinenragout Pro Person 89,00 EUR (inkl. Menü, Partyprogramm, Mitternachts-Snack und 1 Glas LANSON Champagner) Einlass ab 19 Uhr. Kartenvorverkauf im ATLANTIC Grand Hotel. The Almhütte in the ATLANTIC Grand Hotel’s courtyard garden invites you to join the greatest party of the year. The original Alpine atmosphere, best après-ski hits and, of course, the guests themselves, set the mood. The best costume wins a prize. For refreshment, head chef Daniel Otto will be serving an exclusive and hearty four- course menu. 1st course: Snack plates for sharing 2nd course: Forest mushroom consommé with royal pepper, porcino ravioli and root vegetables 3rd course: Braised beef shoulder roast, melted shallots, pretzel dumplings, creamed savoy cabbage and reduced black beer-honey sauce 4th course: Almond-nougat mousse terrine with home-made walnut ice cream and mandarin ragout Price per person: EUR 89.00 (including the menu, party programme, midnight snack and 1 glass of LANSON Champagne). Entry from 7.00 p.m. Advance ticket sales at the ATLANTIC Grand Hotel. Langschläfer-Frühstück Late breakfast \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 01.01.2017 Einfach ausschlafen und an nichts denken müssen. Das Frühstück im Restaurant enthält alles, was Sie brauchen, um mit einem guten Bauchgefühl ins neue Jahr zu starten. Pro Person: 20,00 EUR, Kinder bis 6 Jahre frei, bis 12 Jahre 10,00 EUR. Öffnungszeiten: 8 bis 15 Uhr. Just sleep in and don’t worry about a thing. Breakfast in the restaurant has everything you need to start the New Year well rested. Price per person: EUR 20.00, children up to 6 years old free of charge, children up to 12 years old EUR 10.00 Opening hours: 8.00 a.m. – 3.00 p.m. Weitere Informationen Further information www.atlantic-hotels.de/grandhotel, Telefon: +49 421 620 62-0, grandhotel@atlantic-hotels.de \\\ Regards \\\ Two 2016 \\\ Highlights 2016/17 \\\\\\\ Fortsetzung: Highlights 2016/17 Continued: All the 2016/17 highlights In Kooperation mit In cooperation with Party + Übernachtung p. P. 290,00 EUR * Party + overnight stay EUR290.00 * p. p. Party + Übernachtung p. P. 190,00 EUR * Party + overnight stay EUR190.00 * p. p. www.atlantic-hotels.de/grandhotel, Telefon: +4942162062-0, grandhotel@atlantic-hotels.de

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