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ATLANTIC Grand Hotel Bremen

Regards Das Beste zum Schluss: Weihnachten und Silvester im ATLANTIC Grand Hotel Bremen Saving the best till last: Christmas and New Year’s Eve at the ATLANTIC Grand Hotel Bremen 2015 Highlights 2016 Heiligabend-Menü The Christmas Eve Menu \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 24.12.2015 Das Restaurant alto serviert ein kulinarisches Weihnachtsgedicht mit bis zu fünf Gängen. Zum besinnlichen Feiern mit der Familie oder Freunden, vor oder nach der Bescherung. 1. Gang: Jakobsmuschel-Trüffel-Carpaccio mit Orangen-Pfeffer-Vinaigrette 2. Gang: Maronencrèmesuppe und Früchtebrotcroûtons 3. Gang: Konfierter Kabeljau, gebratener Grünkohl mit Steckrübenpüree und Grapefruit-Walnuss-Sauce 4. Gang: 1/2 Oldenburger Bauernente mit Glühweinjus, Mandarinen-Rotkohl und Beifußkartoffelklößen sowie Apfel-Vanille-Kompott 5. Gang: Birnen-Karamell-Riegel mit marinierten Blaubeeren und Ingwereis Pro Person: 69,00 EUR (komplett 5 Gänge) 63,00 EUR (4 Gänge ohne Maronencrèmesuppe) 51,00 EUR (3 Gänge ohne Maronencrèmesuppe und Kabeljau) Öffnungszeiten Heiligabend: 18 bis 21 Uhr. Reservierung erforderlich. The alto restaurant will be serving a culinary Christmas poem of up to five courses. For a festive celebration with your family or friends, before or after you exchange presents. 1st course: Scallop and truffle carpaccio with an orange and pepper vinaigrette 2nd course: Chestnut cream soup with fruit loaf croutons 3rd course: Confit cod, fried cabbage with turnip puree and a grapefruit and walnut sauce 4th course: 1/2 Oldenburg farm duck with a mulled wine jus, red cabbage with mandarin and mugwort potato dumplings, served with an apple and vanilla compote 5th course: Pear and caramel bars with marinated blueberries and ginger ice cream Price per person: EUR 69.00 (5 courses) EUR 63.00 (4 courses, without cream of chestnut soup) EUR 51.00 (3 courses, without cream of chestnut soup and confit cod) Christmas Eve opening hours: 6.00 p.m. – 9.00 p.m. Reservation required. Weihnachtsbrunch Christmas Brunch \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 25.12.2015 Schenken Sie Ihren Liebsten die köstliche Vielfalt des alto-Weihnachtsbuffets – in entspannt-festlicher Atmosphäre und mit einem kostenlosen Kinderprogramm. Es erwartet Sie ein Fest der Genüsse – von hausgemachten Marmeladen und frischen Salatvariationen über Heilbuttpralinen bis zu leckeren Desserts. Highlight ist die Live- Cooking-Station für den Hauptgang. Ob Ente, Truthahn, Steinbutt oder Rind – hier wird jeder Leckerbissen frisch für Sie tranchiert. Pro Person 49,00 EUR (inkl. Begrüßungs-Prosecco, Kaffee, Tee, Wasser und Säfte), Kinder bis 6 Jahre frei, bis 12 Jahre 24,00 EUR. Öffnungszeiten: 12 bis 15 Uhr. Reservierung erforderlich. 25.12.2015 Treat your loved ones to the mouthwatering variety of the alto Christmas buffet – amid a relaxed, festive atmosphere and with free child entertainment. A celebration of senses awaits you – from home-made jams and fresh salads to halibut pralines and delicious desserts. The live cooking station for the main course is a real high- light. Whether duck, turkey, turbot or beef – every delicacy is sliced fresh for you here. Price per person: EUR 49.00 (including welcome glass of prosecco upon arrival, coffee, tea, water and juice) Children up to 6 years old free, up to 12 years old EUR 24.00. Opening hours: 12.00 p.m. – 3.00 p.m. Reservation required. \\\ Fortsetzung auf der Rückseite \\\\\\\ \\\ Continued overleaf \\\\\\\

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